86-ти ден от руската инвазия в Украйна.  Проследете най-важните новини в

...
86-ти ден от руската инвазия в Украйна. 
Проследете най-важните новини в
Коментари Харесай

ДЕН 86 ОТ ВОЙНАТА: Зеленски заяви, че руските сили напълно са разрушили източния регион Донбас

86-ти ден от съветската инвазия в Украйна. 

Проследете най-важните вести в развиване: 

11:25
Зеленски е мъжът до дъщерята на Путин Катерина Тихонова


По подигравка на ориста възлюбеният на дъщерята на съветския президент Владимир Путин Катерина Тихонова е Зеленски, само че не украинският водач Володимир, а 52-годишният балетист Игор, съгласно отчет, представен от "Дейли мейл ".
Копирано
10:05
Организация на обединените нации: Заради войната в Украйна се задълбочава казусът с глада по света


Изпълнителният шеф на Световната продоволствена стратегия (WFP) на Организация на обединените нации Дейвид Бийзли предизвестява, че войната в Украйна е основала „ невиждана рецесия “ от ескалиращи цени на храните, които са провокирали митинги, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
07:28
Нинистьо: Финландия ще прегледа опасенията на Турция


Финландия ще прегледа настояванията, които Турция изрази, противопоставяйки се на проектите на Финландия и Швеция да се причислят към военния алианс НАТО, съобщи финландският президент Саули Нинистьо, откакто се срещна с американския президент Джо Байдън и шведската премиерка Магдалена Андершон в Белия дом, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.
Копирано
06:37
Блинкън упрекна Русия, че употребява доставките на храна като оръжие


Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън през днешния ден упрекна Русия, че употребява храната като оръжие в Украйна и държи като "заложници " доставките на храни освен за милиони украинци, само че и за милиони хора по света, които разчитат на украинския експорт, съобщи Ройтерс.
Копирано
06:32
Донбас е изцяло опустошен


Страните от Г-7 са се договорили да дават над 18 милиарда $ помощ за Украйна, се показва в план на официално съобщение от срещата на 7-те най-развити стопански системи в света.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР